ÖZTÜRK'TEN VEKİLLERE MESLEK LİSELERİ KAMU SPOTLARI ARTTIRILSIN RİCASI

Öztürk’ten vekillere Meslek Liseleri Kamu Spotları Arttırılsın Ricası

Körfez Ticaret Odası Başkanı ve yönetimi hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Ali Yılmaz, Sami Çakır KTO’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen seçimlerin ardından Körfez Ticaret Odası’nda yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşanıyor. Yeni Yönetim ve KTO Başkanı Öztürk’ü tebrik için odaya pek çok hayırlı olsun ziyareti yapılıyor. Bu kapsamda Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır KTO’yu ziyaret etti. Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve KTO Başkanı Öztürk’ün hazır bulunduğu ziyarette ülke ekonomisi ve ekonomik gelişmeler konuşuldu.

YILMAZ VE ÇAKIR’A TEŞEKKÜR

Körfez Ticaret Odası Başkanı Öztürk yapılan ziyarette oda çalışmalarını ve yürüttükleri projeleri vekillerle paylaşırken ‘’ oda olarak yürüttüğümüz meslek lisesi projemiz ile pek çok gencimizin hayatına dokunduk amacımız çok daha fazla gencimize iş desteği sağlamak. Sizlerden ricamız meslek liselerine rağbeti arttırmak için çok daha fazla kamu spotu yapılması ve meslek liselerindeki eğitim seviyelerinin çok daha iyi yerlere gelmesinin sağlanmasıdır. Şu an ülkemizde çok ciddi ara eleman sıkıntısı yaşanmakta ve bu sıkıntıyı ortadan kaldırmanın yolu meslek liselerinden daha çok mezun verilerek iş hayatına başlamalarının sağlanmasıdır’’ dedi. Körfez Ticaret Odası Başkanı Öztürk vekillerin duyduğu ziyaretten memnuniyetini dile getirirken ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.