KTO YÖNETİMİ ve SİGORTA KOMİTESİ BANKA MÜDÜRLERİ ile BİR ARAYA GELDİ

KTO Yönetimi Ve Sigorta Komitesi Banka Müdürleri İle Bir Araya Geldi

Körfez Ticaret Odası paydaşları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda önceki gün Tütünçiftlik Nalende Restoranda sigorta komitesi organizasyonu ile banka müdürleri ile bir araya gelindi.

YAPILABİLECEK ÇALIŞMALAR GÖRÜŞÜLDÜ

Körfez Ticaret Odası Sigorta Komitesi tarafından organize edilen toplantıya Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Körfez Ticaret Odası sigorta komitesi üyeleri katıldı. Körfez Nazende Restoran’da gerçekleştirilen toplantıda önemli gündem maddeleri konuşuldu. Banka müdürlerinin Körfez Ticaret Odası ile daha sağlıklı bir iletişim yürütebilmeleri için yönetim kurulu üyeleri meslek komitesi üyeleri ve oda personeli ile tanışmaları, üyelere fayda sağlayabilecek hizmetlerin tanıtımlarını odamızda yaparak KTO üyeleri ile bir araya gelinebilecek etkinliklerin planlaması, girişimci üyelere yönelik yapılabilecek projeler detaylı olarak görüşüldü.

ÖZTÜRK ‘’ORTAK NOKTAMIZ ÜYELERİMİZ’’

Toplantı ile ilgili konuşan KTO Başkanı Recep Öztürk ‘’ilçemizdeki paydaşlarımız ile üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek adına bir araya gelinmesini önemsiyor iyi ilişkiler kurmanın her iki tarafa da faydalı olacağını düşünüyoruz. Bu kapsamda bugün bir arada olmamıza sağlayan Sigorta Komitesi üyelerimize ve toplantımıza katılan banka müdürlerimize teşekkürlerimi sunuyorum’’ Hepimizin oratk amacı üyelerimize hizmet’’ dedi.