KTO VE KIRŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN İSTİŞARE TOPLANTISI

Körfez Ticaret Odası yaşanılan pandemi sürecinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile yönetim kurulu toplantısı ortak yapılarak istişarelerde bulunuldu. İki odanın yönetim kurulu üyelerinin webinar üzerinden buluştuğu toplantıda pek çok konu ele alınırken hem Kocaeli hem de Kırşehir’deki süreçler ile ilgili karşılıklı bilgilendirmelerde bulunuldu.

SALGIN YÖNETİMİ VE BEKLENTİLER KONUŞULDU

Körfez Ticaret Odası ve Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılan istişare toplantısında pek çok konuya değinilirken; Yönetim Kurulu Üyelerinin kendini kısaca tanıtması,Oda Yönetimleri olarak salgın sürecinin nasıl yönetildiği, ekonomik ve ticari hayatımızdaki salgın öncesi ve sonrasındaki beklentilerin değerlendirmesi, oda Yönetimleri olarak salgın sürecinin nasıl yönetildiği, odalar arası yapılabilecek işbirliklerinin değerlendirilmesi gibi konular iki odanın yönetim kurulu üyelerinin karşılıklı bilgi vermesi ile devam etti.

ÖZTÜRK’’ YURTDIŞI VE ÜLKEMİZDEKİ ODALAR İLE GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR’’

İstişare toplantısında konuşan Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk bu tarz toplantıların yapılmasının odalara ve çalışmalara çok olumlu yansımalarının olduğunu dile getirirken oda olarak hem yurtdışı odaları hem de ülkemizdeki odalarımız ile bu toplantılarda biraaraya gelerek yaşanılan süreç ve çalışmalar ile ilgili karşılaştırmalarda bulunuyoruz. Bu kapsamda bugün gerçekleştirdiğimiz istişare toplantımıza katılan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyelerine katılımları ve verdikleri bilgiler için teşekkür ediyoruz’’dedi.