KTO SEÇİMDEN ÖNCEKİ SON MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Körfez Ticaret Odası Eylül Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkanlığında gerçekleşti. KTO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, komite üyeleri ve internet üzerinden yapılan bağlantıyla Ukrayna Alt Yapı ve Ulaştırma Bakanlik Sozcusu Sabır Dadashov toplantıya katılım sağladı.

Geniş bir katılımla gerçekleşen Körfez Ticaret Odası Eylül ayı meclis toplantısında ay içinde gerçekleşen otomotiv sektörü çalıştayıyla ilgili Meclis Üyesi Halil Küçük, endüstri sektörü çalıştayı hakkında Meclis Üyesi İnan Günay söz alarak bilgilendirmelerde bulundu. Ukrayna Alt Yapı ve Ulaştırma Bakanlik Sozcusu Sabır Dadashov toplantıya katılım internet üzerinden bağlanarak, Ukrayna'nın güncel durumu ve ileride yapılacak potasiyel altyapı işleri hakkında bilgi verdi.

KENDİ ENERJİSİNİ ÜRETEN, ÇEVRE DOSTU ODA

Oda Genel Sekreteri Berat Nas kendi enerjisini üreten az sayıda Odalar arasında yer alan KTO’nun enerji tüketiminin %63’ünü karşıladıklarını açıkladı ve “ Mayıs 2021 ile Ağustos 2022 dönemleri arasında elde ettiğimiz verileri değerlendirdiğimizde; 16 aylık süreçte en az 1,67 ton karbondioksit gazının doğaya salınmasını engelleyerek yaklaşık 158 ağacımızı kurtarmış olduk. Odamızda 1 günde ortalama üretilen elektriğin hacmini hesap edebilmek için ev örneği verirsek, 1 günde 15 evin ihtiyacı olan elektriği üretmekteyiz.” dedi

4 YILLIK GÖREV SÜREMİZİ GERİDE BIRAKTIK

Görev süresinde hayata geçirdiği projeleri anlatan Başkan Recep Öztürk “Bu mecliste sizlerle birlikte, 3 bini aşkın üyeye hizmet etme fırsatı bulduğum için gururlu olduğumu öncelikle belirtmek isterim. Acısıyla, tatlısıyla, 100 yılda bir olacak pandemisiyle, ekonomik kriz, savaş gibi birçok zorlukla hep birlikte mücadele ettiğimiz gibi bu 4 yılda Körfez Ticaret Odası’na pek çok ilki ve yeniliği de hep birlikte getirerek odamızın vizyonuna ciddi katkılar sunduk. Ve artık yeni bir sürece girdik. Biliyorsunuz seçim heyecanı başladı ve 5 Ekim’de sandık başına giderek demokrasinin gereğini yapacağız. Bu gereklilikle de seçmen listelerinde yer alan tüm üyelerimizi seçim günü oy kullanmaya davet ettiğimi belirtmek istiyorum. Başta Meclis Başkanımız Güngör Ayhan’a ve meclis divanımıza yönetim kurulu ve meclis üyelerimize, komitelerimiz, kadın ve genç girişimciler kurullarımız ile yüksek istişare, ihracat, disiplin kurullarımıza kısaca birlikte çalıştığımız tüm yol arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyor, gerçekleştireceğimiz seçimlerimizin başta üyelerimiz, ilçemiz, ilimiz ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.