KTO KOMİTELER MÜŞTEREK TOPLANTISINI KARTEPE’DE GERÇEKLEŞTİRDİ

KTO KOMİTELER MÜŞTEREK TOPLANTISINI KARTEPE’DE GERÇEKLEŞTİRDİ

Körfez Ticaret Odası (KTO), yeni dönemin ilk komiteler müşterek toplantısını Kartepe’nin zirvesinde düzenledi. Toplantıda komite yönetimleri fikir alışverişinde bulunarak çalışmalarını paylaştı.

Körfez  Ticaret Odası (KTO), komiteler müşterek toplantısını Kartepe’deki The Green Park Resort Oteli’nde gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya KTO Başkanı Recep Öztürk, Meclis Başkanı Güngör Ayhan ile KTO meclis yönetimi ve komite yönetimleri katıldı. Oda Başkanı Recep Öztürk yaptığı konuşmada, düzenledikleri komiteler müşterek toplantısına katılımın memnuniyet verici olduğunu belirtti.

ÖZTÜRK ‘’KOMİTELER MÜŞTEREK TOPLANTILARINI ÖNEMSİYORUZ’’

Komiteler müşterek toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren Öztürk “Yılda iki kez yaptığımız komiteler müşterek toplantılarının bu dönem için ilkini gerçekleştiriyoruz. Gerek akreditasyon gerekse ilk kez seçilen komite yönetimlerinin birbirini tanıması açısından bu toplantılara önem veriyoruz. Komitelerin çalışmalarını aktararak ve birbirleriyle tanışıp fikir alışverişinde bulunarak daha başarılı uygulamalara imza atacaklarına inanıyoruz. Biz 4 yıldır sizlerle birlikteyiz. Asla heyecanınızı kaybetmeyin. Toplantının devamında komite başkanları ve sözcüleri, sürdürdükleri çalışmaları, meslek grupları ile ilgili gelişmeleri ve yapılması düşünülen faaliyetleri paylaştı.

EN BAŞARILI KOMİTE ÖDÜLLERİNDİRİLDİ

Körfez Ticaret Odası’nda her yıl verilen en başarılı komite ödülünü 11.meslek komitesi olan sigorta komitesi aldı. En çok ziyaret, öneri, çözüme kavuşturulan öneri ve ziyaretlere katılım oranına göre belirlenen komite ödüllendirme sistemi ile fark yaratan Körfez Ticaret Odası’nda ödül sigorta komitesinin olurken, komite üyelerine ödüllerini Meclis Başkanı Güngör Ayhan ve Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk takdim etti.