KTO GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KURULUNDAN YENİ PROJE

Körfez Ticaret Odası Genç Girişimciler İcra Kurulu yeni bir projeye imza attılar. Meslek Liseli Gençlere Yatırım Yapın Gelin Hikâyenizi Anlatın" Projesi kapsamında Genç İcra Kurulu Üyesi Bilal Tomba Gençlerle tecrübelerini paylaştı.

Körfez Ticaret Odası’nın aktif oda organ üyelerinden olan Körfez Ticaret Odası Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri 2023 yılı itibari ile çalışmalarını hızlandırdılar. 2023 yılı çalışma takvimi hazırlıklarında sona gelen icra kurulu üyeleri yeni projeleri olan ‘’Meslek Liseli Gençlere Yatırım Yapın Gelin Hikâyenizi Anlatın’’ ile gençlere yol gösterecek.

KTO Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Tomba Gençler ile Buluştu

Körfez Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde proje kapsamında öğrenciler ile bir araya gelen Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Bilal Tomba ‘’Körfez Ticaret Odası’nın 2018 yılından bu yana yürütmekte olduğu meslek lisesi projesi ile entegre olarak devam edecek proje meslek lisesi projesindeki ‘’kariyer Günleri’’ planlamasına dâhil edilerek gençlere gelecekte sahip olmayı planladıkları mesleklere ulaşmak için neler gerekebileceği konusunda ilham vermeyi planlıyor. Ayrıca öğrencilerin; sınıflarının ve çevrelerinde bulundukları sosyal toplum dışındaki dünyayı görmelerini sağlayan, öğrencilerin ufkunu genişleten Körfez Ticaret Odası tarafından organize edilmiş kaldıraç hizmeti gören bir eğitim projesidir.’’ bizde bugün sizler ile bu amaçlar doğrultusunda bir söyleşi gerçekleştireceğiz’ ’dedi. Ve tecrübelerini gençler ile paylaştı.

PROJE NEYİ AMAÇLIYOR

Proje meslek liseli gençlerde tutum ve motivasyonu artırmayı, kariyer anlayışında vizyon sahibi yapmayı ve öğrencilerin kendilerine olan inancını artırmayı amaçlamaktadır. "konuk konuşmacılar tecrübelerini anlatıyor" projesi "benim gibi bir insan başardı, sende başarırsın, başarılı olabileceğine güven" mottosuyla hareket etmektedir. Konuşma programları serisi belirli aralıklarla 2023 yılı içerisinde sektörlerinde marka olmuş, tecrübeleri ile adlarından söz ettiren firmaları yada kişileri meslek liseli öğrencilerle buluşturmayı hedeflemektedir.