KTO’DAN BİR DİZİ ZİYARET

KTO’DAN BİR DİZİ ZİYARET

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri biz dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Bu kapsamda Milliyetçi hareket Partisi İl Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı ve KOSGEB İl Müdürü’ne ziyaret edildi.

Körfez Ticaret Odası deprem bölgesinde yapılan incelemelerin ardından ile gelir gelmez bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Gümüş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Kaya, Ayşe Hacet Aşar, Uğur Kılıç, Mustafa Altun ve Osman Akova’nın katılımı ile Milliyetçi hareket Partisi İl Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı ve KOSGEB İl Müdürü’ne ziyaretler gerçekleştirildi. Yapılan ziyaretlerde ana konu deprem ve ülke ekonomisi oldu.

CHP VE MHP’YE HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİLER

Yapılan ziyaretlerde ana konu Kahramanmaraş merkezli olan ve yaklaşık 11 ili etkileyen deprem olurken yeni göreve gelen Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli il Başkanı Nuri Demirbaş’a da hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu. Ziyarette Körfez Ticaret Odası olarak tüm partilere eşit mesafede olduklarını dile getiren Recep Öztürk ‘’oda olarak ülke gündemini her vatandaş gibi yakından takip ediyoruz ancak odaların asli görevi olan ve bizleri ilgilendiren de ekonomik gelişmelerdir.  Bu anlamda yaklaşan seçimlerin ardından ekonomik çarkların daha hızlı dönmesi aksamaması ve ülkemizde denge ekonomisinin bozulmaması bizim öncelikli temennimizdir’ ’dedi.

KOSGEB MÜDÜRÜ’NE İADE-İ ZİYARET