KTO’DAN ANLAMLI ETKİNLİK

KTO’DAN ANLAMLI ETKİNLİK

Körfez Ticaret Odası hafta sonu anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Körfez Ticaret Odası Mustafa Efe Konferans salonunda depremzede çocuklar için atölyeler kuruldu. Aileleri için ise uzman psikologlar tarafından eğitim verildi.

Körfez Ticaret Odası çok anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Deprem Bölgelerinden Körfez’e gelen aileler ve çocuklarına yönelik geniş kapsamlı bir organizasyon yapıldı.

ÇOCUKLAR ATÖLYELERDE AİLELER EĞİTİMDE

Kadın Çalışma Komisyonu, Genç Çalışma Komisyonu ve Eğitim Komitesi ortak çalışması ile yapılan organizasyonda çocuklar için oyun atölyeleri, palyaçolar, çizgi film karakterleri gibi pek çok etkinlik uzman öğretmenler eşliğinde çocuklarla buluştu. Körfez Ticaret Odası’nın depremzedelere yönelik etkinliğinde çocuklar uzman öğretmenler eşliğinde eğlenirken ebevenleri ise Uzman Psikologlar tarafında verilen ‘’deprem yaşamış çocuklara nasıl yaklaşılmalı’’ seminerinde süreç ile ilgili bilgi aldılar.

ÖZTÜRK ‘’AMACIMIZ ÇOCUKLARDA DEPREMİN ETKİLERİNİ AZALTMAK’’

Körfez Ticaret Odası’nda düzenlenen etkinlikte konuşan KTO Başkanı Öztürk ‘’ yaşadığımız felaketi kelimler ile anlatmak mümkün değil oda olarak depremin ilk gününden bu yana hem deprem bölgelerinde hem de ilçemize gelen depremzedelerimiz için pek çok çalışma yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Depremden etkilenen çocuklarımız depremin ilk gününden bu yana üzerinde en hassasiyetle durduğumuz konu oldu. Kadın çalışma komisyonu, genç girişimciler çalışma komisyonu ve eğitim komitemiz harika bir iş birliği ile böylesine anlamlı ve güzel bir organizasyon gerçekleştirdiler. Yaptığımız organizasyon uzmanlık işi ve biz oda olarak eğitim komitemizin özverisi ile bu denli güzel biz organizasyon gerçekleştirdik’ ’dedi.

ÇOCUKLAR MUTLU AYRILDI

Yaklaşık 3 saat süren organizasyonun ardından çocuklara ufak hediyeler verilirken bu organizasyonu gerçekleştiren ve eğitim kurumları öğretmenleri ve gönüllü komite üyeleri ile toplu fotoğraf çekildi. Program sonrası eğitim komitesinde yer alan komite üyeleri destek alınmasına ihtiyaç gördükleri ailelere psikolojik destek vereceklerini açıkladılar.