KTO’da Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Körfez Ticaret Odası Yönetimi, Şubat Ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. İstiklal Marşı'nın okunmasından ardın Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk Ocak Ayı faaliyetleri ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ‘’Şubat Ayı komite toplantılarımızı da dün itibari ile gerçekleştirmeye başladık. Toplantılara katılımlarınız bizlerin çalışmasında çok önemli olduğunu özellikle vurgulamak istiyoruz. bunun dışında komitelerimizden, öneri, meclislerimizde üye tanıtımları ve komite sunumları çalışmalarını da 2020 yılında da bekliyor olacağımızı bilmenizi isteriz. Ana gündem maddemiz olan üye ziyaretleri konusunda bu yıl da çok verimli çalışmalar gerçekleştireceğinize ve bu ziyaretlerden önemli veriler elde edeceğimize inanıyoruz.”dedi.