KTO’DA MESLEK KOMİTESİ BAŞKANLARI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla Meslek Komitesi Başkanları toplantısı yapıldı. Toplantıda, üyelerin menfaatine yapılabilecek yeni projeler, üye ziyaretleri, yapılacak mesleki çalıştaylar ve iyileştirilmesi gereken konular gibi birçok alanda detaylı görüşmeler gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, komitelerin çalışmalarına verdikleri önemi vurgularken, üye ziyaretlerinin ve mesleki çalıştayların sektörel gelişim açısından kritik olduğunu belirtti. Ayrıca, toplantıda gündeme gelen iyileştirilmesi gereken konular üzerinde çalışmalar yapılması kararı alındı.

Bu önemli toplantı, meslek komiteleri ve KTO üyeleri arasındaki işbirliğinin arttırılması ve geleceğe yönelik önemli adımların atılması için önemli çalışmalar hakkında istişareler yapıldı.