KTO'DA LİDERLİK EĞİTİMİ

Körfez Ticaret Odası (KTO), iş dünyasına yönelik önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Körfez Ticaret Odası’nın akademik çalışmalar kapsamında önemli paydaşlarından biri olan Gedik Üniversitesi'nden Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Erkasap, Oda üyelerine yönelik "Liderlik" konulu bir eğitim semineri gerçekleştirdi. Eğitim, iş insanlarının liderlik becerilerini geliştirmeyi amaçladı.

Büyük bir katılımla gerçekleşen eğitim de liderlik kavramı, etkili liderlik stratejileri, karar alma süreçleri, takım yönetimi ve motivasyon konuları ele alındı. Dr. Erkasap, liderlikte iletişimin önemine vurgu yaparak, katılımcılara etkili iletişim teknikleri üzerine çeşitli örnekler ve pratik bilgiler de sundu. Ayrıca, kriz ve ekip yönetimi konularında da detaylı bilgiler verildi.

Eğitim boyunca katılımcılar, teorik bilgilerin yanı sıra interaktif çalışmalar ve vaka analizleri ile liderlik becerilerini uygulamalı olarak geliştirme fırsatı buldu. Seminerin sonunda Dr. Erkasap, liderliğin sadece bir unvan değil, aynı zamanda bir sorumluluk olduğunun altını çizerek, iş dünyasında başarılı olmanın yolunun etkili liderlikten geçtiğini belirtti.

Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, eğitim sonunda yaptığı açıklamada, "Bu tür eğitimlerin iş dünyası için büyük önem taşıdığına inanıyoruz. Dr. Ahmet Erkasap'a değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz" dedi. Öztürk, bu tür etkinliklerin devam edeceğini, üyelerinin kurumsal ve bireysel gelişimlerine katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.