KTO’da Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

KTO’da Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Körfez Ticaret Odası Eylül Ayı Meclis toplantısı Güngör Ayhan başkanlığında gerçekleştirildi. Telekonferans aracılığı ile yapılan Meclis toplantısında ay içinde yapılan faaliyetler meclis üyeleri ile paylaşıldı.

Körfez Ticaret Odası Covit-19 işle mücadele kapsamında toplantılarını telekonferans aracılığı ile gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz Hafta komite toplantılarını gerçekleştiren Körfez Ticaret Odası son olarak Eylül Ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

ÖZTÜRK ‘’ KTO OLARAK SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Toplantıda ay içindeki faaliyetlerini anlatan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Covit-19 ile mücadele kapsamında alınan tedbirler, ay içinde gerçekleştirilen toplantılar, Körfez ilçe protokolü ile birlikte yapılan ziyaretler, e-ticaret platformu ile üyelere sağlanan dijitalleşme projesi, akreditasyon geliştirme ziyaretleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

KOMİTELER ÜYE SORUNLARINI AKTARDI

Körfez Ticaret Odası Eylül Ayı meclis toplantısında konuşan komite üyeleri pandemi süresinde sahada yaşanan problemler ile ilgili bilgiler aktarırken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ilgili kurum ve kuruluşlara iletilmesini istedikleri konuları meclis toplantısında dile getirdiler. Pandemi süresince toplantıların webinar üzerinden yapılması ile ilgili konuşan Meclis Başkanı Güngör Ayhan ‘’ yaşadığımız süreçte pandemi tedbirleri kapsamında maalesef toplantılarımızı webinar üzerinden yapıyoruz. Umarız bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatarak bundan sonraki toplantılarımızı yüzyüze yapabiliriz’’ ded.