Körfez Ticaret Odası yılın son meclis toplantısını gerçekleştirdi

Körfez Ticaret Odası 2020 yılı son meclis toplantısı meclis başkanı Güngör Ayhan başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Güngör Ayhan meclis ve komite üyelerinin yeni yılını kutlarken inşallah en kısa zamanda yüz yüze toplantılarımıza da geçebiliriz temennisinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk’ün de yeni yıl temennilerinin ardından faaliyetlere geçildi.

ÖZTÜRK ‘’2021 YILINDA DA SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

2020 yılı son meclis toplantısında 2021 yılı için de  yapacakları çalışmaları özetleyen Öztürk ‘’yapacağımız faaliyetler ile iş insanlarımıza fayda sağlayacak projeler üretmeye devam etmek ve sonucunda ilçemize ve ülkemize fayda sağlamak, proje çalışmaları ve yapacağımız lobicilik çalışmalarımız ile ilçe sorunları ve üyelerimizin sorunlarını ilgili kurum ve kuruluşlara iletmek, yapacağımız ziyaretler ve üye aramalarımız ile üyelerimize dokunabilmek 2021 yılında da en önemli önceliklerimiz olacak’’ dedi.

TİCARETİN KURALLARI DEĞİŞTİ DEĞİŞİME AYAK UYDURMALIYIZ

Yaşanılan pandemi sürecinde e-ticaret sisteminin onlarca kat geliştiğini vurgulayan Öztürk ‘’e-ticaret mikro ve küçük işletmeler için, hem tehdit, hem fırsat haline geldi. Ancak tehdit gibi görünen bu gerçeği, hepimiz fırsata çevirmek için kendimize yol haritası belirlemeliyiz. Her işletme, kendi şartlarına ve yeteneklerine göre konu bulmak,  model oluşturmak zorunda. Oda olarak üyelerimize yönelik başlattığımız Global piyasa. Com’da bu sebeplerden başlattığımız bir proje. Çünkü e-ticarete başlamanın en kıymetli olduğu zaman bu zaman diye düşünüyoruz’’ dedi.

KOMİTE SUNUMLARI VE ÜYE TANITIMLARI YAPILDI

Körfez Ticaret Odası’nın her meclis toplantısında yapılan komite sunumları kısmında 15. Komite başkanı Ayşe Hacet Aşar inşaat sektörünün sorunları ile ilgili yaptıları lobicilik çalışmaları kapsamında Kocaeli’nde bulunan tüm ilçelerin Belediye Başkanlarına yaptıkları ziyaretleri ve alınan sonuçları, 5. Komite adına Ahmet Kaya teknik gezi kapsamında Yalova sera ziyaretlerini anlattı. Üye tanıtımları kısmında ise Körfez Uğur Okulları eğitim koordinatörü Adem Katırağ önümüzdeki yıl faaliyete geçecek olan Uğur okulları ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Ziraat Bankası Körfez Şube Müdür Gökşen Şahin ise Körfez Ticaret Odası ile imzalanan Başak Kart projesi ile ilgili meclis üyelerine bilgilendirmelerde bulundu.