KÖRFEZ TİCARET ODASI YENİ ÜYELERİNE MERHABA DİYECEK

Körfez Ticaret Odası Yeni üyelerine Merhaba Diyecek

Körfez Ticaret Odası gerçekleştirilen oda seçimlerinin ardından çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda yeni üyelerine yönelik olarak üye oryantasyon programı gerçekleştirecek.

Körfez Ticaret Odası üyelerine yönelik olarak gerçekleştirdiği etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda 8 Aralık Perşembe Günü saat: 10:00’da üye oryantasyon programında yeni üyeler ile bir araya gelecek.

ÖZTÜRK ‘’YENİ ÜYELERİMİZİ KÖRFEZ TİCARET ODASI’NA BEKLİYORUZ’’

Gerçekleştirilecek program ile ilgili konuşan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk ‘’göreve geldiğimiz günden bu yana temel önceliğimiz üyelerimiz ile yakın temasta bulunarak iletişim ağımızı güçlendirmek oldu bu kapsamda oda olarak yaptığımız toplantılarda hep daha fazlası ne olabilirin cevabını aradık. Odamıza yeni kayıt yaptıran üyelerimizi odamızda ağırlayarak kendimizi ve yaptığımız hizmetleri onlara birebir anlatarak aramızdaki bağı daha da güçlendirmek temel amacımızdır’’ dedi. Ve yeni kayıt yaptıran üyeleri Körfez Ticaret Odası’na davet etti.

ÜYE ORTASYON PROGRAMI NEDİR?

Körfez Ticaret Odası gerçekleştirdiği üye oryantasyon programında odaya yeni kayıt yaptıran üyeler ile bir araya gelerek pek çok alanda bilgilendirme hizmeti sunacak. Bu kapsamda Körfez Ticaret Odası hangi hizmetleri sunar? ,Ticaret Sicili Müdürlüğünün İş ve Hizmetleri? , Körfez Ticaret Odası web sayfasından online işlemler nasıl yapılır? Akredite Oda Nedir? A Sınıfı Oda nasıl olunur? Meslek Lisesi Gelecek Garantisi projesi nedir? Ve Usta Öğreticilik Belgesi önemi gibi konularda geniş bilgilendirme hizmeti verecek.