KÖRFEZ TİCARET ODASI YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

KÖRFEZ TİCARET ODASI YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Körfez Ticaret Odası seçimlerden sonraki ilk meclis toplantısını Mustafa Efe Konferans Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Güngör Ayhan’ın başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında Meclis Başkanı Güngör Ayhan geçen dönem görev alan ve başarılı işler gerçekleştiren oda organ üyelerine teşekkürlerini sunarken genç ve dinamik bir ekipten oluşan organ üyelerinin de çok sayıda başarılı prestij projeleri yerine getireceğinden emin olduğunu belirterek tüm üyelerin ve halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı…

ÖZTÜRK CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADI

Ekim Ayı meclis toplantısında konuşan Recep Öztürk ‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 19 Mayıs 1919’da başlayan Milli Mücadelemizin, Büyük Zaferle noktalanmasını takiben, Büyük Önder Atatürk’ün, “Türk Milletinin tabiat ve şiarına en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir dediği  Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıldönümünü büyük bir gurur, coşku ve heyecanla kutlayacağız. Bu birlik ve beraberlik içerisinde ülkemiz, büyük önder Atatürk'ün önümüze koyduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefinde, her zaman emin adımlarla ilerleyip, benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza ederek, uygar dünyanın onurlu bir üyesi olmaya dün olduğu gibi bugünde devam edecektir diyor, bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyoruz’’ dedi.

SORUNSUZ BİR SEÇİM SÜRECİ GEÇİRDİK

Demokrasinin en güzel göstergelerinden biri olan Oda seçimlerini son derece düzenli, tertipli ve saygılı bir şekilde geçirdiklerini belirten Öztürk “seçim günü için oda olarak günler öncesinden tüm hazırlıklarımızı tamamladık; ilçe seçim kurulu ile istişare toplantıları, güvenlik personelleri ile seçim öncesi provalar ve ikram hizmetleri sağlayan arkadaşlarımız ile düzenlemeleri gerçekleştirdik.” dedi ve ilgilerinden dolayı Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkürlerini sundu.

ADINDAN SÖZ ETTİRECEK YENİ PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Başta meclis başkanı Güngör Ayhan’a, önceki dönem görev alan ve bu dönem yeni görevlerle devam eden organ üyelerine ve aralarına yeni katılan organ üyelerine hoş geldiniz dileklerini ileten Öztürk “seçimlerimizi bitirdik ve artık bölgemize hizmet verme zamanı ve hep birlikte adından söz ettirecek yeni güzel projelere imza atmak için hep birlikte çalışma vaktidir” dedi.  Ayrıca Körfez Belediyesi ile yeni iş geliştirme projeleri gerçekleştireceklerini belirten Öztürk, toplantıya katılan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan’a da teşekkürlerini iletti.

SÖĞÜT KTO’NUN YENİ DÖNEMİNİ KUTLADI

Körfez Ticaret Odası’nın yeni döneminin ilk meclis toplantısına katılım sağlayan Şener Söğüt, genç ve dinamik bir kadrodan oluşan yeni organ üyelerinin önceki dönemlerde de gerçekleştirildiği gibi çok sayıda prestij projesine imza atacaklarından emin olduğunu belirterek yeni dönemin hayırlı olmasını dilerken bütün Körfez halkının da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı ve bütün halkın evlerinden, iş yerlerinden şanlı bayrağımızı asmaları yönünde çağrıda bulundu. Körfez Ticaret Odası ile iş geliştirmeye yönelik yeni projeler yapacakları için duydukları memnuniyeti dile getirdi.

KTO DA BİLGİLENDİRME SUNUMLARI DEVAM EDİYOR

Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Fatih Fidan, Moldova’ya gerçekleştirilecek olan ticari görüşmeler etkinliği hakkında bilgi vererek “Üyelerimiz ile Moldovalı iş insanları arasında ticaret hacmini artırmaya çalışıyoruz dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Uykun ise TEMA’nın çalışmaları kapsamında 6 Kasım tarihinde yapılacak koşu etkinliği hakkında bilgi verdikten sonra Körfez Ticaret Odası desteği ile yapılacak olan Yeni Nesil Öğretmen Eğitimleri etkinliği hakkında da bilgilendirmeler de bulundu.