KÖRFEZ TİCARET ODASI VALİ YAVUZ'A ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Körfez Ticaret Odası Vali Yavuz’a Çalışmalarını Anlattı

Körfez Ticaret Odası heyeti seçim sonrası ziyaretlerine devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ziyaretinin ardından Vali Yavuz’da makamında ziyaret edildi.

Körfez Ticaret Odası bir yandan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken bir yandan da üst protokol ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı ziyaret eden KTO heyeti son olarak Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

VALİ ZİYARETİNE KALABALIK KATILIM

Körfez Ticaret Odası Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u kalabalık bir heyet ile ziyaret etti. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Gülcan ve Mehmet Gümüş. Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Akova, Fatih Uykun, Ayşe Hacet Aşar, Fatih Fidan, Mustafa Altun, Uğur Kılıç, Ahmet Kaya, Komite üyeleri ile kadın ve genç icra kurulu üyeleri Hazel Uzun, Ebru Korkmaz, Bilal Tomba Yunus Coşkun, Nihatcan Kırcı ve Oda Genel Sekreteri Berat Nas ziyarette hazır bulundular.

VALİ’YE ÇALIŞMALARDAN BAHSEDİLDİ

Körfez Ticaret Odası Başkanı Öztürk Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a oda faaliyetleri hakkında bilgi verirken üyelere yönelik olarak yaptıkları ve yapacakları çalışmaları dile getirdi. Özellikle Meslek Lisesi projesi ile ilgili konuşan Öztürk ‘’meslek liselerimizin daha işlevsel ve tercih edilebilir olması için oda olarak yaklaşık 4 yıldır pilot okulumuz ile bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Meslek liselerimizde eğitim gören öğrencilerimize staj desteği ve iş imkânı sunuyoruz amacımız bu projemizi tüm Kocaeli ’ye yaymak’ ’dedi.

VALİ YAVUZ ‘’STK’LARIMIZI ÖNEMSİYORUZ’’

Körfez Ticaret Odası’nın ziyaretinden duyduğu dile getiren Vali Yavuz ‘’STK’lar ile işbirliklerini önemsiyoruz. Körfez Ticaret Odası ilimizin önde gelem kurumlarından biridir. Budan sonraki süreçte de işbirliğimiz devam edecektir. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum’’ dedi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.