Körfez Ticaret Odası, Şubat Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

KÖRFEZ TİCARET ODASI, ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Şubat ayı meclis toplantısı Meclis Başkan Vekili Murat Gürsoy başkanlığında gerçekleşti.

Önceki dönemlerde pandemi koşullarından dolayı limitli yada online olarak yapılmak zorunda kalan meclis toplantılarının ardından pandemi koşullarının iyileşmesi ile birlikte KTO çalışmalarına daha da fazla hız vererek, dolu dizgin çalışmaların planlandığı, dönemsel ve gelecek programların da masaya yatırıldığı oldukça verimli toplantılar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Üretim, fiyatlandırma, kur, enflasyon, istihdam, destek paketleri tedarik zinciri,   gibi konular ele alınırken, meclis üyelerinin görüş ve önerilerinin dikkate alınarak yorumlandığı KTO Şubat ayı meclis toplantısında, küresel gelişmelerin ticari hacme olan etkileri, sürdürülebilir ekonomi koşulları içerisinde hangi yöne evrilebileceği ve hangi tedbirlerin alınabileceği konuları tartışıldı.

Fiyat politikaları ışığında düşen alım gücünün sonuçları olarak görülen talebin düşüşü ile azalan ticari hacmin ne şekilde düzenlenebileceği ile alakalı katılımcıların görüş önerileri alındığı toplantıda, yönetim kurulu olarak uygulayıcı iş fikirlerini gelecek planlarına dahil etmek maksadıyla katılımcıların paylaşımları kayıt altına alındı. Orta ve uzun dönem değerlendirmeleri ile gerçekleşen beklentilerin potansiyel ticari faaliyetler üzerindeki etkileri tartışıldı.

Şubat ayı meclis toplantısında birçok gündem başlığını farklı açılardan değerlendiren KTO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk “Bu ay çatı kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 70. Kuruluş yıldönümünü kutladık. Bu çatı altında olmaktan duyduğumuz gurur ve mutlulukla Birliğimizin kuruluş yıldönümünü de kutluyorum.” ifadeleri ile konuşmalarına başladı.

Tescilli Hizmet, Tescilli Başarı

Sözlerine “Siz değerli üyelerimizin yoğun faaliyetleri ve çalışma arkadaşlarımızın özverili çalışmaları sonucunda ülkemizde Avrupa Birliği kalitesinde hizmet veren az sayıda A Sınıfı Oda’dan biri olduğumuzu resmi olarak tekrar tescil etmiş bulunuyoruz. Bu başarı hepimize hayırlı, uğurlu olsun…