KÖRFEZ TİCARET ODASI ÖZEL ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

KÖRFEZ TİCARET ODASI ÖZEL ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Körfez Ticaret Odası 21 Mart Dünya Down sendromlular günü dolayısı ile özel öğrencileri ağırladı. Gülünce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon okul üdürü Tazebey Yaşin, okul öğretmeni ve don sendromlu öğrenciler Körfez Ticaret Odası’nın misafiri oldu.

21 Mart Dünya Down sendromlular günü dolayısı ile Körfez Ticaret Odası özel öğrencileri ağırladı Gülünce Özel Eğitim ve Rehabilitasyon okul Müdürü Tazebey Yaşin, okul öğretmeni ve down sendromlu öğrencilerin ağırlandığı ziyarette özel çocukların durumu hakkında bilgi verilirken Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk öğrencilere hediyeler takdim etti.

KTO BAŞKANI ÖZTÜRK KOLTUĞUNU DEVRETTİ

Dünya down sendromlular günü dolayısı ile yapılan ziyarette KTO Başkanı Recep Öztürk down sendromlu olan Serhat isimli bir gence koltuğu devretti. Mutluluğu gözlerinden okunan genç odada tüm gün kalarak oda programlarına katıldı. Ziyarette konuşan KTO Başkanı Recep Öztürk ‘’ Down Sendromlu bireyler enerjileri, yaşam sevgileri ve eğlenceli taraflarıyla çevresindeki insanlara ve topluma güzellikler katan kimselerdir.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Down Sendromlu bireyler, karşılıksız seven ve sevilmeyi fazlasıyla hak eden kişilerdir. Onların kendilerine özgü ilgi ve yeteneklerinin olduğu ve istenildiğinde bu yeteneklerini geliştirebilecekleri herkes tarafından bilinmelidir. Bu konuda toplum olarak göstereceğimiz destek, onların ve ailelerinin hayatlarını daha yaşanabilir bir hale getirecektir. Bu vesileyle, Down Sendromnlu kardeşlerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtiyor, down sendromlu kardeşlerimize ve değerli ailelerine sağlıklı huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum.