KÖRFEZ TİCARET ODASI OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜYELERİNİ BİRARAYA GETİRDİ

Körfez Ticaret Odası otomotiv, yedek parça, lastik ve oto bakım-tamirat alanında faaliyet gösteren üyelerini bir araya getirdi.

Körfez Ticaret Odası eğitim salonunda gerçekleşen otomotiv sektörü toplantısına Başkan Recep Öztürk, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya ve Körfez Belediyesi Ruhsat Müdürü İskender Mert  Komite Başkanı Halil Küçük, Meclis Üyesi Erdal Yavuz ve üyeler katılım sağladı. Sektörel sorunlar ve çözüm önerilerini görüşüldüğü toplantı üyeler tarafından memnuniyetle karşılandı.

GALERİCİLER SİTESİ VE ARAÇ TAMİR-BAKIM HİZMETLERİNE İHTİYAÇ VAR

Toplantıda birçok sektör sorunu dile getirildi. Körfez’de bulunan galericilere ruhsat alabilecekleri bir iş yeri gösterilememesi sebebiyle yönetmeliğe uygun bir iş yerine geçemediklerini söyledi.  Dile getirilen sorunları arasında ortak çözüm önerilerinden biri galericiler sitesi ve tır tamir bakım hizmetleri verebilecek kapasitede bir sanayi sitesine ihtiyaç olduğu oldu.