Körfez Ticaret Odası, Nisan Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Körfez Ticaret Odası Nisan ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkanlığında gerçekleştirildi.

Oda organ üyelerinin yoğun katılım gösterdiği Meclis toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Kültür Ve Turizm İl Müdürü Fatih Taşdelen, Kocaeli Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın,Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kırsal Tarım Ve Aromatik Bitkiler İl Koordinatörü Abdullah Köktürk, Körfez İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüseyin Eraslan, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap , Körfez İlçe Tarım Ve Orman Müdürü Semra Koşumcu, Körfez Vergi Dairesi Müdürü Dursun Kaçar, Körfez İlçe Müftüsü Muhammed Aydın, Kocaeli Deniz Ticaret Odası Başkanı Vedat Doğusel, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Körfez Esnaf Ve Sanaatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ferit Kır, Körfez Şoförler Ve Otomobilciler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Kocaeli SMMO Körfez Temsilcisi Osman Türk katılım sağladı.

Toplantı esnasında söz alan Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya piyasa denetimlerinin devam ettiği, stokçulara fırsat verilmeyeceğini ifade etti. Ardından Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt söz alarak tüm katılımcıların ramazan ayını tebrik etti. Son olarak  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak tüm katılımcıların ramazan bayramını kutlayarak , ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

Meclis toplantısının ardından teras katta hazırlanan iftar davetine geçildi.