Körfez Ticaret Odası’ndan Deva Partisi İl ve İlçe Yönetimine Ziyaret

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve kadın girişimciler kurulu üyeleri Deva Partisi İl Başkanı Adem Koç ve Deva Partisi İlçe Başkanı Orhan Bozkurt’u ziyaret ettiler.

KONU PANDEMİNİN EKONOMİ VE SİYASETE ETKİLERİ OLDU

Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Gülcan, Mehmet Gümüş ve Fatih Fidan ile kadın girişimciler icra kurulu üyeleri Ayşe Hacet Aşar ve Fatoş Durak’ın katıldığı ziyaretlerde karşılıklı istişarelerde bulunuldu. İlk olarak Deva Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ziyaret edilirken ardından İl Başkanı Adem Koç ve yönetimine ziyaret gerçekleştirildi. Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk yapılan ziyaretlerde oda faaliyetleri ve güncel ekonomik değerlendirmelere değinirken il ve ilçe ziyaretlerinde yaşanılan pandemi sürecinin ülke ekonomisi ve siyasete yansımaları konuşuldu.

KARŞILIKLI BAŞARI DİLEKLERİ

Körfez Ticaret Odası Başkanı Öztürk samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Körfez Ticaret Odası olarak her siyasi partiye eşit mesafede olduklarını ülkemizdeki tüm kurum, kuruluş, siyasi partilerin tek amacının ülkemizi daha iyi yerlere getirmek olduğunu vurguladı. Samimi ağırlamaları için İl Başkanı Adem Koç ve İlçe Başkanı Orhan Bozkurt’a teşekkür eden Öztürk Körfez Ticaret Odası olarak her zaman istişarelere açık olduğunu söyledi.