Körfez Ticaret Odası’nda Yapı Denetim Firmaları Sorunları Konuştu

Körfez Ticaret Odası bünyesinde barındırdığı her sektör ile ilgili toplantılar gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Körfez İlçesinde bulunan yapı denetim firmaları ile oda binasında bir araya gelindi.

ÖZTÜRK ‘’ SEKTÖR SORUNLARINIZIN TESPİTİ VE ÇÖZÜMÜ ODAMIZIN EN ÖNEMLİ GÖREVİ’’

Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gümüş ve 15. Komite Başkanı Ayşe Hacet Aşar’ın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda hem sektör temsilcilerinin tanışması hem de sektör sorunlarının konuşularak ilgili kurum ve kuruluşlara iletilmesi amaçlandı. Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk gerçekleşen toplantıya katılımları için firma yetkililerine teşekkür ederken oda olarak her sektörün yanında olduklarını bu toplantılarda bir araya gelmenin çok önemli olduğunu hem birbirimizi tanımamızda hem de ortak ağız ile sorunların belirlenerek iletilmesinin önemine değindi.