KÖRFEZ TİCARET ODASI'NDA İNŞAAT KONUŞULDU

Körfez Ticaret Odası’nda İnşaat Konuşuldu

Körfez Ticaret Odası gerçekleştirilen seçimler sonrasında bir yandan ziyaretleri kabul ediyor, bir yandan da çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün inşaat sektöründeki üyeler ile Körfez Belediyesi Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir bir araya geldi.

Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Belediye Başkan yardımcısı Serkan Yeğnidemir, Körfez Belediyesi Yapı kontrol müdürü Fatih Gümüş, Körfez Ticaret Odası Başkan Yardımcıları Mustafa Gülcan ve Mehmet Gümüş, yönetim kurulu üyeleri Fatih Fidan, Ayşe Hacet Aşar ve Uğur Kılıç ile  geçmiş dönem Başkan Yardımcısı Abdullah Baki Susam ile Körfez Ticaret Odası komite üyeleri sektör temsilcileri katıldı.

KÖRFEZ İLÇESİ İMAR UYGULAMALARI DETAYLI OLARAK GÖRÜŞÜLDÜ

Körfez Ticaret Odası eğitim salonunda yapılan istişare toplantısında inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya gelen Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ilçedeki imar uygulamalarından bahsederken toplantıda üyelerin talep, sorun ve çözüm önerilerini dinleyerek Körfez ilçesinde inşaat sektörünü nasıl daha sağlıklı ve sürdürebilir şekilde büyütebiliriz sorularının cevapları birlikte arandı. Toplantıda ayrıca inşaat sektörünün yönetiminin ve aktörlerinin gelişmesi, Belediyelerin inşaat alanında STK’lar ile işbirliğini arttırmasının önemi, mevzuatın sade, anlaşılır ve işleyişinin kolay hale getirilmesi gibi konular toplantıda detaylı olarak konuşuldu.

ÖZTÜRK ‘’ODAMIZDA İLGİLİ TARAFLARI BİR ARAYA GETİRİYORUZ’’

Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ‘’ Biz Körfez Ticaret Odası olarak her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de ilgili kurum, kuruluş ve yöneticiler ile sektör temsilcilerini bir araya getirmeyi bir görev olarak görüyor ve çalışmalarımıza bu şekilde yön veriyoruz. Tüm sorunların ve çözüm önerilerinin konuşulabildiği ortak platformlarda ilgili tarafları bir araya getirmek, ortak akıl toplantıları oda olarak en önemsediğimiz konuların başında yer almakta ben bu anlamda önemli bir paydaşımız olan Körfez Belediyesi’ne ve bugün üyelerimizin sorunlarını can kulağıyla dinleyen Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir’e teşekkür ediyorum’’ dedi.