KÖRFEZ TİCARET ODASI’NDA AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Körfez Ticaret Odası Ağustos ayı meclis toplantısı, okunan istiklal marşının ardından Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkanlığında gerçekleştirildi.

Oda organ üyelerinin katılım gösterdiği meclis toplantısında üye tanıtımları ve komite sunumlarına yer verildi. Oda Başkanı Recep Öztürk’ün faaliyet sunumunun ardından, Eğitim Meslek Komitesi adına Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Uykun Ankara’da katıldığı TOBB Mesleki Eğitim Merkezleri İş Birliği Protokol Töreni hakkında bilgi verirken, Meclis Üyesi İnan Günay Yeni Lisanssız Elektrik Üretimi Yönetmeliği hakkında bilgi verdi. Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Hazel Uzun kürsüde söz alarak meslek lisesi mezunu stajyer kız öğrenciyi istihdam eden İpragaz firması adına Meclis Başkanı ve Tesis Müdürü Güngör Ayhan’a teşekkür etti. Son olarak Genel Sekreter Berat Nas ay içinde Rus iş insanları ile gerçekleştirilen ikili görüşmelerin detayları ile ilgili bilgi verdi ve görüşmelerin yeni yeni ticaretler oluşturma potansiyeli olduğunu söyledi. Üye tanıtımları bölümünde, Ekip Liman Hizmetleri adına Koray Erdoğan söz alarak firmasını tanıttı.

30 AĞUSTOS ZAFERİ KUTLANDI

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk 100. yıldönümünü ilk günkü gurur ve heyecandan hiçbir şey kaybetmeden aynı duygularla kutladığımız 30 Ağustos Zaferi ile Başkomutan Mustafa Kemal’in önderliğindeki yüce Türk ulusu, emperyalist güçlerin işgalci ordularını, anavatan topraklarından kesin olarak atarak, ebedi özgürlük ve bağımsızlığına kavuşmuştur. Bu Zafer Anadolu da sağlanan Milli Birlik ve beraberliğin mutlak bir sonucu olarak kazanılmıştır.

Başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve Onun silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canı pahasına görev yapan şehitlerimizi, gazilerimizi ve günümüzde terör eylemlerinde şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ile güvenlik güçleri mensuplarımızı, hayatlarını yitiren vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

Eylül ayı meclis toplantısı gününün oylanmasının ardından toplantı sona erdi.