KÖRFEZ TİCARET ODASI MAYIS AYI  MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

KÖRFEZ TİCARET ODASI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Körfez Ticaret Odası Mayıs  ayı meclis toplantısı,  Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkanlığında; KTO Meclis Üyeleri, Genç ve Kadın Girişimci üyeleri, Komite Üyeleri ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımları ile Mustafa Efe  Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Oda organ üyelerinin yoğun katılım sağladığı toplantıda, rutin gündem maddeleri dışında; üye tanıtımına,  Kadın  ve Genç Girişimciler Kurulu’nun aylık faaliyetlerine yer verildi. KTO Kadın Girişimciler Kurulu üyesi Hazel Uzun, hayata geçirilen Kiraz Kafe ile Doruktakiler 2022- Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi dalında aldıkları ödül hakkında bilgi verirken;  KTO Genç Girişimciler Çalışma Komisyonu üyesi Yusuf Ayberk Öner,  genç girişimcilerimizin ay içerisinde düzenledikleri ziyaretler ve tecrübe aktarımı programları hakkında bilgi verdi. Üye tanıtımı bölümünde ise; Hereke İş Bankası Müdürü Fuad Aran söz aldı. Ayrıca Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Gümüş il çapında yapılacak olan deprem paneli hakkında bilgi verdi. Kocaeli’de Depremlere Bakış ve Depremin Hukuki Boyutu başlıkları ile gerçekleşecek panelin;  6 Haziran 2023 tarihinde, Kocaeli Kongre Merkezinde, saat 09.30 – 15.30 arasında yapılacağını bildirdi.

GÜLÇAN'DAN SEÇİM MESAJI

Körfez Ticaret Odası Başkan Vekili Mustafa Gülçan, 2023 Yılı Genel Seçimleri ile ilgili tarihimizin en yüksek katılımlı seçimlerinden biri olmasını vurgulayarak; Ülkemiz bu seçimde,  milli iradenin üstünlüğüne olan bağlığıyla ve vatandaşlarımızın siyasi tercihindeki özgürlüğüyle demokrasinin güzel bir örneğini göstermiştir. Seçim sonuçlarının  ülkemiz ve milletimiz için  hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

TEKNOFEST 2023  “SAVAŞAN İHA”  ÖDÜLÜ

Teknofest 2023’te Savaşan İHA kategorisinde ödül alan Körfez İlçede ikamet etmekte olan Alparslan Uçan ve Yusuf Uçan KTO meclis toplantısına katılım sağlayarak projeleri hakkında sunum yaparken;  sunumun ardından ödül alan mühendislere plaket takdimi gerçekleştirildi. KTO  Meclis Başkanı Güngör Ayhan ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Gülçan ödül alan öğrencileri tebrik edip, Körfez Ticaret odası olarak gençlere her zaman destek olacaklarını belirttiler.