KÖRFEZ TİCARET ODASI MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Körfez Ticaret Odası Mayıs Ayı meclis toplantısı, Meclis Başkan Vekili Murat Gürsoy başkanlığında; KTO Meclis Üyeleri, Genç ve Kadın Girişimci üyeleri, Komite Üyeleri, Disiplin Kurulu üyeleri, Kocaeli Üniversitesi akademisyen ve öğrencilerinin katılımları ile Cemaleddin Fidancı Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis toplantısında 2024 yılı Mayıs ayı Oda faaliyetleri,  komitelerin, kadın ve genç girişimcilerin ay içerisindeki faaliyet sunumları gerçekleştirildi.

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Uykun, Körfez MTAL ve KOÜ Ali Rıza Veziroğlu MYO'da gerçekleştirilen öğrenci ve işletmelerin bir araya gelerek ikili staj ve iş görüşmelerinin yapılmasına imkan veren "Kariyer Günleri" etkinlikleri hakkında bilgilendirme yaparken; Bilişim Komitesi Üyesi Şamil Yazıcı ise Kocaeli’deki dört meslek odası tarafından gerçekleştirilen Doğu Marmara’nın en büyük Bilişim Fuarı olan Kocaeli Bilişim Fuarı ile Mimarlık Komitesi Başkanı Ceyhun Uyar, meslek gruplarının mayıs ayı faaliyetlerinin sunumunu gerçekleştirdi. Ayrıca Genç Çalışma Komisyon Üyesi Yılmaz Zeren, KTO Genç Girişimci Üyelerinin mayıs ayı içinde K.K.T.C. de gerçekleştirdikleri bürokratik ve ticari temasların detaylarını aktarırken; KTO Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Mehlika Kocabaş Akay ise KTO’nun Kocaeli Üniversitesi ile ortak düzenlediği 6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

KTO Meclis toplantısına ayrıca Kocaeli Üniversitesi Havacılık Topluluğu ile Mekatronik Kulübü katılarak yaptıkları faydalı yük taşıyan roket ve elektrikli araç projeleri hakkında bilgi verdiler.

ÖZTÜRK'DEN 19 MAYIS MESAJI

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, geçtiğimiz günlerde kutladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı Atatürkümüzün şu sözleriyle kutladı; “Biz her şeyi gençliğe bırakacağız... Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.”