KÖRFEZ TİCARET ODASI ENDÜSTRİ SEKTÖRÜ ÜYELERİ BİR ARAYA GELDİ

KÖRFEZ TİCARET ODASI ENDÜSTRİ SEKTÖRÜ ÜYELERİ BİR ARAYA GELDİ

Körfez Ticaret Odası üyesi endüstri alanında faaliyet gösteren firma yöneticiler sektörel sorunları ve çözüm önerilerini değerlendirmek üzere bir araya geldi.

Körfez Ticaret Odası’nda gerçekleşen endüstri sektörü toplantısına İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü İlhan Aydın, Oda Başkanı Recep Öztürk, Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Harun Künü, komite üyeleri ve sektör temsilcileri katıldı.

MESLEK LİSELERİ ÖZENDİRİLMELİ

Sektör temsilcilerinin ortak sorunlarından biri nitelikli personel bulunamayışı olarak değerlendirildi. Oda Başkanı Recep Öztürk “ Meslek liselerimizi özendirerek, nitelikli öğencilerin meslek liselerimize gelmesini sağlamalıyız. Aynı şekilde öğrencilerimizin etkin bir staj dönemi geçirmelerini sağlamalıyız. Meslek lisemiz, sanayi kuruluşlarımız ve Körfez Ticaret Odamızın iş birliğiyle hayata geçirdiğimiz “Meslek Lisesi Gelecek Garantisi” sosyal sorumluluk projemizle bu soruna çözüm getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Toplantı tüm katılımcıların kendisini ve firma faaliyetlerini tanıtmasıyla devam etti.