KÖRFEZ TİCARET ODASI DEPREM BÖLGESİ’NDE

KÖRFEZ TİCARET ODASI DEPREM BÖLGESİ’NDE

Körfez Ticaret Odası ilgili komitelerden oluşan bir heyet ile deprem bölgelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın görev yaptığı Hatay Defne’de ziyaret edildi.

Körfez Ticaret Odası ikinci kez yaptığı deprem bölgesi ziyaretlerinde ilgili komite üyeleri olan inşaat mühendisleri ve müteahhitler ile birlikte teknik incelemelerde bulunmak üzere deprem bölgelerine giderek incelemelerde bulundu.

BÜYÜKAKIN İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Körfez Ticaret Odası heyeti Kahramanmaraş’ta görev yapan Tahir Büyükakın’ı da ziyaret ederek bölge ile ilgili bilgiler alırken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Körfez Ticaret Odası ekibine teşekkür etti. Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ziyaretinde ise Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Sait Çalık ve Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Meclis Başkanı İbrahim Aracı ile teknik incelemelerde bulunan KTO ekibi son olarak Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’i ziyaret etti. KTO ekibi bölge ihtiyaçları ile ilgili raporlamanın ardından Kocaali’ye dönüş yaptı.

ÖZTÜRK ‘’YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ’’

Deprem bölgesi ziyaretinde konuşan Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ‘’ bu deprem bölgelerine ikinci gelişimiz ilk gelişimize göre yaraların biraz daha sarıldığını gördük ama bu bölgelerimiz için daha yapacağımız çok işimiz var buradan çıkarılacak en büyük ders deprem değil bina öldürür gerçeğidir. İnşallah Türk milleti olarak yaralarımızı birlikte saracağız’’dedi.