Körfez Ticaret Odası 2021 Yılı İlk Komite Toplantıları Yapıldı

Körfez Ticaret Odası 2021 Yılı İlk Komite Toplantıları Yapıldı

Körfez Ticaret Odası 20201 yılı meslek komite toplantıları gerçekleştirildi. Tedbir amaçlı 2020 Mart Ayı’ndan bu yana webinar üzerinden gerçekleştirile toplantılarda sektörel sorunlar ele alındı. Körfez Ticaret Odası pandemi süreci boyunca komite toplantılarını aksatmadan devam ettirirken yapılan toplantılarda saha sorunları ele alınarak ilgili kurum ve kuruluşlara iletiliyor.

GÜNDEM YAPILAMAYAN KOMİTE ZİYARETLERİ YERİNE TÜM ÜYELERİN ARANMASI OLDU

Mart 2020 yılından bu yana devam eden pandemi dolayısı ile gerçekleştirilemeyen komite ziyaretleri yerine Körfez Ticaret Odası’nda bulunan 15 meslek komitesi ve 80 komite üyesi kendi gruplarındaki tüm üyeleri arayarak yaşadıkları sorunları ve üst kurumlara iletilmesini istenen konuları belirleyerek komite toplantılarında değerdirmelerini gerçekleştiriyor. Aranmayan, iletişime geçilmeyen üye kalmayacak anlayışı ile hareket eden komite üyeleri pandemi sürecinde üyelerin yanında olarak özverili çalışmalar gerçekleştiriyor. Ayrıca toplantılarda eğitim anketlerinin gerçekleştirilerek eğitim taleplerinin belirlenmesi ve komitelerin yapmak istedikleri projeler ve odadan beklentileri de komite toplantılarında detaylı olarak konuşuldu.