Vakıfbank Salgın Destek Kredisi Bilgilendirme Semineri

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 21.04.2022 tarih ve E-34221550-050.99-4203 sayılı yazıda; Dünya Bankası Acil Durum Firma Destek Projesi, Vakıfbank Salgın Destek Kredisi Bilgilendirme Seminerinin;

17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:00'te internet üzerinden gerçekleştirileceği ifade edilmektedir. Seminere ilişkin program yer almaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Vakıfbank işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde, Covid-19 salgınının olumsuz etkilerini en aza indirmek ve salgından en çok etkilenen KOBİ'leri desteklemek amacıyla Dünya Bankası ile Vakıfbank arasında imzalanan Acil Durum Firma Destek Projesi çerçevesinde 3 farklı hedef gruba yönelik olarak kredi başına 3 Milyon ABD Doları'na kadar sunulan Salgın Destek Kredisi anlatılacak, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere katılım adresi: http://webinar.tobb.org.tr

Saygılarımızla,