Türkiye-Tacikistan İş Forumu, 10 Kasım 2022, Duşanbe

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 07.11.2022 tarih ve 32055 sayılı yazıda; Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun 3 Kasım 2022 tarihli e-postasına atfen; T.C. Ticaret Bakanı Sayın Mehmet Muş'un ikili ticari ve ekonomik ilişkileri değerlendirmek amacıyla yapacağı Tacikistan ziyareti kapsamında, 10 Kasım 2022 Perşembe günü Duşanbe'de Türkiye-Tacikistan İş Forumu'nun düzenlenmesi planlandığı belirtilmiştir.

Uçak biletleri, Duşanbe'de şehir içi ulaşım ve konaklama katılımcılar tarafından münferit olarak organize edilecektir. Toplantının gerçekleştirileceği yer ve program kayıt yaptıran firma temsilcilerine DEİK tarafından bilahare iletilecektir. Tacikistan'a seyahatlerde uçuştan önce en fazla 72 saat içerisinde yapılmış negatif sonuçlu COVID-19 PCR test raporunun veya 2 doz aşı uygulamasını içeren aşı kartının ibraz edilmesi zorunludur. Karekodu test raporunun İngilizce düzenlenmiş olması gerektiği belirtilmiştir.Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,

Körfez Ticaret Odası