Misyon ve Stratejik Plan Güncelleme Raporu 2020

İncele

Sayın üyemiz;

2017-2021 Stratejik Planımızı üye odaklı hizmet anlaşımız gereği; üyelerimizden aldığımız geri bildirimler, komite, yönetim kurulu, meclis üyelerimiz ve personelimizin katkıları, ayrıca paydaş kurumlarımızın değerlendirmeleriyle hazırlamıştık.

2020 yılında planımızı gözden geçirdik, 4 yıl boyunca tamamladığımız işleri değerlendirdik, pandemi sebebiyle bu yıl sonunda tamamlanması riskli olan aksiyonlarımızı revize ettik ve yerlerine yenilerini planladık. Yine pandemi sebebiyle yaşayabileceklerimizle ilgili risklerimizi değerlendirdik ve aksiyonlarımızı planladık.

Misyonumuza "üyelerin ticaretinin geliştirilmesi" ifadesini ekledik ve bunun için komitelerimizle iş birliği içinde çeşitli çalışmalar yaptık.

Yaptığımız çalışmalarla ilgili sizlerden aldığımız geri bildirimler, gelecek yıllardaki iş planımıza klavuzluk edecektir.

Çalışmalarımızı değerlendirirken;

Anketimizde 5: Kesinlikle katılıyorum, 4: Katılıyorum, 3: Kararsızım, 2: Katılmıyorum, 1: Kesinlikle katılmıyorum anlamına gelmektedir.

Körfez Ticaret Odası olarak Gıda Sektörü Değerlendirme anketimize katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz.