Körfez Ticaret Odası ile Bosna Hersek Ticaret Odası(KFBIH) Kadın Girişimcilerinin Online B2B Görüşmeleri

Kadın Girişimcilerimizin desteklenmesi kapsamında  Bosna Hersek Ticaret Odası ve  Körfez Ticaret Odasınin  kadın girisimcileri çevrimiçi olarak düzenlenecek olan B2B iş görüşmelerinde 14-15 Nisan 2021 de bir araya geliyor.

Bu etkinlik, ağ kurmak, iletişim kurmak, deneyim alışverişinde bulunmak, aynı zamanda Covid-19'un iş hayatimiz üzerindeki etkilerini azaltmak için yeni iş ortaklıkları kurmak için tüm sektörlerden kadınların liderliğindeki tüm girişimciler ve şirketlere yöneliktir.

Bu etkinliğe katılanlar, iş toplantıları için sağlanan platforma ücretsiz olarak kayıt olabilecek, tanıtım materyalleri gönderebilecek, diğer katılımcıların profillerini görüntüleyebilecek ve doğrudan B2B çevrimiçi toplantılar yapabilecek.

Doğrudan görüşmeleri dileyenler Zoom üzerinden tercüme desteği olmadan ve ayrica chat kısmı üzerinden 7 dilde tercüme desteği ile de yazılı olarak yapabilecektir.

Etkinliğe katılmak isteyen Kadın Girişimcilerimizin 02625284800 numarali hattimizdan bizleri 12 Nisan 2021 Pazartesi mesai bitimine kadar arayıp ön kayıt yaptırmaları rica olunur.