Kolombo Hava Gösterisi ve Savunma Fuarı Tarih Değişikliği hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız yazıda,daha önce 26 Mayıs - 2 Haziran 2024 tarihleri arasında Kolombo'da düzenlenmesi planlanan Kolombo Hava Gösterisi ve Savunma Fuarı 2024'ün (CADE 2024), Sri Lanka Hava Kuvvetlerinin 74. Yıldönümü kutlamaları ile uyumlu olması amacıyla, 26 Şubat - 2 Mart 2025 tarihleri arasında Kolombo Hava Gösterisi ve Savunma Fuarı 2025 (CADE 2025) olarak gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Hava Gösterisi ve Savunma Fuarı, Galle Face Green'in bitişiğinde elverişli bir konumdabulunan Kolombo Marina'da düzenlenecektir. Hava Gösterisi, Galle Face Green semalarında gerçekleştirilecek ve yerli ve yabancı uçakların hava manevraları sergileneceği iletilmiştir.

Sri Lanka Büyükelçiliği, Türkiye'deki ilgili şirket veya kurumların katılımını teşvik etmektedir. Etkinlik için davet mektubunu Sri Lanka Büyükelçiliği’nden talep edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için,

Embassy of Sri Lanka