Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri

Sayın Üyelerimiz;

T.C. Ticaret Bakanlığı, TOBB, TİM, OSBÜK koordinasyonunda ve İstanbul İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği ev sahipliğinde 04 - 05 Ekim 2022 tarihlerinde “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” gerçekleştirilecektir.

Üyelerinizin seminerlere katılımı hem T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından sağlanan Devlet Yardımları, T.C. Ticaret Bakanlığı’nın güncel online hizmetleri ve günümüz dış ticaretinin en önemli konularında deneyimli uzmanların sunumlarını izleme, bu konularda bilgilerini geliştirme ve uygulamada karşılaşılan sorunlara yanıt alma olanağı bulacak olmaları hem de mevcut ihracatlarının geliştirmeleri, yurt dışı pazarlardaki rekabet güçlerini artırmaları ve yeni pazarlara açılmaları açısından önem arz etmektedir.

Webinar şeklinde gerçekleşecek seminere katılım ücretsizdir. Seminer bitiminde katılımcılara “Katılım Belgesi” verilecek olup, söz konusu belge katılımcıların bildirdikleri e-posta adreslerine bilahare gönderilecektir.

Kayıt Bağlantısı: https://zoom.us/webinar/register/WN_oXY9NzcTS1e-2W9yowLqPA

Ek: Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Programı (2 sayfa)

KÖRFEZ TİCARET ODASI