ÖZTÜRK’TEN KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLERE; “SİZLERE GÜVENİMİZ TAM”

TOBB bünyesinde bulunan ve toplamda dörder kişiden oluşan Körfez Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri, Körfez Ticaret Odası Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarının oylarıyla belirlendi. Körfez Ticaret Odası’nda sabah saat 10.00’da başlayan oylamalar 17.00’de tamamlandı. Yapılan seçimde Körfez Ticaret Odası Kadın Girişimciler İcra Kurulu Komitesi Ayşe Hacet Aşar, Büşra Çakır, Fatoş Durak ve Hazel Uzun olarak belirlendi. Körfez Genç Girişimciler İcra Kurulu’na  ise Asil Baykal, Nihat Can Kırcı, Velat Çay ve Yusuf Ayberk Öner olarak seçildi. Seçim öncesi konuşma yapan Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk; “Oda olarak her zaman çalışmalarımızda Kadın ve Genç Girişimcilerimizle beraber, ortak akıl ve istişare ile yol almaya önem gösterdik. Sizlerle kurduğumuz güçlü bağlar sayesinde pek çok başarılı proje gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam etmekteyiz; buradan emeği geçen tüm Kadın ve Genç Girişimci üyelerimize tek tek teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi. Öztürk, ayrıca yeni dönemde seçilecek üyelere de Kadın ve Genç Girişimci olarak başarılı projelere yenilerini ekleyeceklerine olan güveninin tam olduğunu belirtti.