KTO’DAN SÖĞÜT'E İADE-İ ZİYARET
KTO’DAN SÖĞÜT'E İADE-İ ZİYARET

KTO’DAN SÖĞÜT'E İADE-İ ZİYARET

Facebook

KTO’dan Söğüt’e İade-i Ziyaret

Körfez Ticaret Odası heyeti bir yandan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ederken bir yandan da iade-i ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt makamında ziyaret edildi

Körfez Ticaret Odası iade-i ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor. Bu kapsamda Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ e ziyaret gerçekleştirildi Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Hacet Aşar, Fatih Fidan, Fatih Uykun, Ahmet Kaya, Uğur Kılıç, Meclis Katip Üyesi Fatoş Durak, Meclis Üyeleri Nihatcan Kırcı, Yunus Coşkun, Mehmet Ali Tosun, Komite Üyesi Hazel Uzun katılım sağladı.

ÖZTÜRK ‘’ KÖRFEZ BELEDİYESİ EN ÖNEMLİ PAYDAŞIMIZ’’

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’e yapılan ziyarette konuşan Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ‘’ Körfez Belediyemiz ile göreve geldiğimiz süre boyunca çok önemli işbirliklerine imza attık, her destek istediğimizde Belediyemizi yanımızda hissettik. Ortak noktamız olan Körfez ilçemiz için bundan sonraki süreçte de işbirliğimizin en üst düzeyde devam etmesini temenni ediyorum’ ’dedi. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ‘’ziyaretlerinden dolayı Ticaret Odamıza teşekkür ediyorum, Recep Başkanında bahsettiği üzere ilçemiz için pek çok ortak çalışmamız ve işbirliklerimiz oldu ilçemizin en önemli kurumlarından biri olan Ticaret Odası ilçemize çok ciddi değer katmaktadır. Çalışmalarınızda başarılar diliyor ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum ’dedi.