KÖRFEZ TİCARET ODASI TEMMUZ  AYI  MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
KÖRFEZ TİCARET ODASI TEMMUZ  AYI  MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
KÖRFEZ TİCARET ODASI TEMMUZ  AYI  MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

KÖRFEZ TİCARET ODASI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Facebook

Körfez Ticaret Odası Temmuz ayı meclis toplantısı,  Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkanlığında; Körfez Kaykamakamı Uğur Kalkar,  Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İstanbul Macaristan İstanbul Başkonsolosu Pinter Atilla, Macaristan Ticari Ateşesi Miklós Bujáky, HEPA  Türkiye Genel Müdürü Yalçın Orhon, KTO Meclis Üyeleri, Genç ve Kadın Girişimci üyeleri, Komite Üyeleri ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımları ile Cemaleddin Fidancı Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda, Macar Heyeti sunumlarını gerçekleştirdi.

KTO KURUCU ÜYELERİNİ UNUTMADI

Körfez Ticaret Odası Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Fidancı’yı, vefatının 11. sene-i devriyesinde yad eden KTO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk; “Odamızın kuruluşunda yer alan ve geçmişten bugünlere gelmesinde emeği geçen, Odamıza hizmet etmiş tüm başkanlarımıza ve tüm üyelerimize yürekten minnet ve teşekkürlerimizi iletiyor; başta Cemalettin Fidancı olmak üzere ahirete intikal etmiş olan tüm yakınlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz.” dedi.

 KTO’DAN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA ORMANYA GEZİSİ

Körfez Ticaret Odası Kadın ve Genç Çalışma Komisyonlarının ortak programı kapsamında; ilçeye gelen depremzede çocuklara yönelik Ormanya Gezisi düzenledi. Bu anlamlı etkinliği düzenleyen Kadın ve Genç Çalışma Komisyonlarına teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk; “ Biliyorsunuz ki Oda olarak depremin ilk gününden bu yana hem deprem bölgelerinde hem de ilçemize gelen depremzedelerimiz için pek çok çalışma yaptık. Depremden etkilenen çocuklarımız ise yaşadığımız bu zor süreçlerde en hassasiyetle yaklaştığımız konu oldu.” dedi.