Körfez Ticaret Odası’ndan Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ve Meclis Başkanı Güngör Ayhan, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Recep Öztürk, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Seçimlerimiz üstün demokrasinin en iyi olduğu ticaret odalarındaki şekliyle geçti. Huzurlu bir şekilde geçirdik. İnşallah bundan sonra da üyelerimize, ülkemize, ilçemize hayırlı hizmetler edeceğiz. Biz Rifat Başkanımızı ziyarete geldik ama Rifat Başkanımız da çok enteresan şekilde her zaman olduğu gibi iletişimi en yakın en kolay kurabildiğimiz bir başkanımız. Sadece buraya gelmek değil, istediğimiz her an kendisine ulaşabiliyoruz. Üyelerimizin her türlü problemini çok kolaylıkla iletebileceğimiz bir ortam sağlıyor. Bu konuda zaten ticaret odalarının uzun süredir yaptığı akreditasyonla statüsünü ve seviyesini oldukça yükseltti. Biz de onun çizdiği hedefler doğrultusunda en üst seviyede bölgemize, üyelerimize ticarete hizmet vermeye çalışıyoruz. Mayıs ayında seçim sürecimiz var. Başkanım zaten aday. Başka da rakip çıkacağını düşünmüyorum. Şunun için düşünmüyorum: Rifat Başkanımın çok başarılı olduğu, çok üstün bir şekilde bizlere ve üyelerimize hizmet edebildiği için bunu düşünmüyorum. Enteresan da bir şey. Bu kadar yıl görev yapıp da bu kadar heyecanını kaybetmeyen insan profilini yakalamak herhalde ülkemizde çok zor”.