KÖRFEZ TİCARET ODASI’NDA

KÖRFEZ TİCARET ODASI’NDA "SORUMLU EMLAK DANIŞMANI " SINAVI

Körfez Ticaret Odası ile TOBB MEYBEM işbirliğinde Körfez ilçesinde faaliyet gösteren emlak firmalarına yönelik Sorumlu Emlak Danışmanı Mesleki Yeterlilik Sınavı, Körfez Ticaret Odası’nda düzenlendi.

05.06.2018 tarihli 30442 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Taşınmaz Ticareti'ne dair düzenleme taşınmaz ticaretiyle iştigal eden tacir ile esnaf ve sanatkarların faaliyetlerini sürdürebilmeleri için alması gereken bir yetki belgesi olan Sorumlu Emlak Danışmanlığı Sertifikası; profesyonel ve yetkin bir emlak danışmanı olmak için gereklidir.

4-7 Eylül 2023 tarihleri arasında yazılı ve uygulamalı olarak iki aşamada gerçekleşen sınava 22 emlak firması yetkilisi katılıyor. Körfez Ticaret Odası’nda gerçekleşen sınavda başarılı olan kişiler "MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi" almaya hak kazanacak.