KÖRFEZ TİCARET ODASI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

KÖRFEZ TİCARET ODASI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Facebook

KÖRFEZ TİCARET ODASI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ  

Körfez Ticaret Odası ekim ayı meclis toplantısı, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Gürsoy başkanlığında; KTO Meclis Üyeleri, Genç ve Kadın Girişimci üyeleri, Komite Üyeleri ve Disiplin Kurulu üyeleri katılımları ile Cemaleddin Fidancı Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclis toplantısında rutin gündem maddeleri dışında firma tanıtımlarına ve komite sunumlarına yer verildi.

Körfez Ticaret Odası 15. Komite Üyesi Semih Yurt, Gebze Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu'nun katılım gösterdiği sektörel toplantı hakkında bilgilendirmelerde bulunurken; KTO Genç İcra Komitesi Üyesi Asil Baykal, Genç Girişimci Üyelerinin gerçekleştirdiği programlar hakkında bilgi verdi. Bununla birlikte, KTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Gümüş KTO iş geliştirme ve ticaret komisyonu ile gerçekleştirdikleri Özbekistan ziyaretinin detaylarından bahsederken;  KTO Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Hacet Aşar ise Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ile ilgili sunumunu gerçekleştirdi. 

Ayrıca, Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclis Başkanı Fatih Çelikbilek, Körfez’de yaptıkları faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunurken;  Kocaeli Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Mert Kavşut, bölgemizdeki genç girişimcilerin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Firma tanıtımları kısmında ise; Anka Stone firma sahibi Rıdvan Uslu, Windustry Yazılım ve Robotik Teknolojiler firma sahibi Melih Biçer,  Pir Yazılım firma sahibi Sedat Yazıcı ve Kraftech firma sahibi İsa Akyüz sunumlarını gerçekleştirdi. 

Meclis toplantımız sonrasında ise Gazeteci-Yazar Mustafa Eranıl’ın yazdığı Körfez Şairleri Antolojisi kitabının imza töreni gerçekleşti. KTO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk yaptığı konuşmada; “İlçemizde bulunan şairlerimizin şiirlerini toplayarak ilçemize özgü bir kitap oluşturmalarından ötürü kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz.” dedi. 

ÖZTÜRK’TEN KTO PROTOKOL OKULU KÖRFEZ MTAL’E TEBRİK MESAJI 

Körfez Ticaret Odası protokol okulu Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, KTO finansmanlığında Romanya’da yapılan Avrupa’nın en prestijli yarışmalarından olan RoboChallenge’a katılarak Robot Şampiyonasında dereceye girdi. Öztürk; yarışmada derece kazanan öğrencileri ve Körfez MTAL öğretmenlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.