KÖRFEZ TİCARET ODASI HAZİRAN AYI  MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
KÖRFEZ TİCARET ODASI HAZİRAN AYI  MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

KÖRFEZ TİCARET ODASI HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Facebook

Körfez Ticaret Odası Haziran ayı meclis toplantısı,  Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkanlığında; KTO Meclis Üyeleri, Genç ve Kadın Girişimci üyeleri, Komite Üyeleri ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımları ile Cemaleddin Fidancı Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Yeni meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Nuh Çimento A.Ş. CEO’su K. Gökhan Bozkurt da katılım sağladı.  

Oda organ üyelerinin yoğun katılım sağladığı toplantıda, rutin gündem maddeleri dışında; üye tanıtımına ve komite sunumlarına yer verildi. KTO Yönetim Kurulu üyesi İnan Günay ve KTO Meclis Üyesi Yusuf Ayberk Öner katıldıkları kariyer günü etkinliği hakkında sunum yaparken; üye tanıtımı bölümünde İpek Erbaş, Ece Aslı Kocabaş, Hasret Karakaş  söz aldı. Ayrıca Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Gümüş il çapında yapılan “Kocaeli’den Depremlere Bakış ve Depremin Hukuki Boyutu Paneli” hakkında bilgi vererek, deprem çalışmalarının KTO’da hedef meslek gruplarına yönelik verilecek eğitimlerle devam edeceğini bildirdi.

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, yeni meclis salonu için ; “Birçok ince ayrıntısı üyelerimizim ileriye dönük ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmış olan bu güzide salonumuzda üyelerimiz ile bölgemize hayırlı ve katma değerli faaliyetlerin gerçekleşmesini diliyor, hepimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

 

“ŞAHSIMIZ DEĞİL ODA ORGAN ÜYELERİ SEÇİLDİ”

Odalar ve Borsalar Birliği'nin 79. Genel Kurul toplantısında,  TOBB Ticaret Odaları Konseyi asil üyeliğine seçilen  Recep Öztürk; “Siz değerli üyelerimizin verimli çalışmaları sayesinde Odamız bu göreve layık görülmüştür. Bu seçimde aslında şahsımız değil oda organ üyeleri seçilmiştir. Oda çalışmalarımızda emek sarf eden Meclis Üyelerimizi, Komite Üyelerimizi, Genç ve Kadın Girişimcilerimizi ve tüm oda organ üyelerimizi tebrik ederiz.”  diyerek, tüm üyeleri kutladı. Öztürk; “Bizler de Konsey Üyesi olarak; bölgemizin ekonomik sorunları hakkında yaptığımız araştırmalar doğrultusunda tacirlerimizin ve tüccarlarımızın çözüm önerilerinin iletilmesini sağlayacağız” diyerek,  TOBB Ticaret Odaları Konseyi’nde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

KTO, K TÜRÜ YETKİ BELGESİNİ VERMEYE BAŞLADI

K Türü Yetki Belgesini KTO’da verilmeye başlandığını bildiren Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk;2018 yılından beri Ulaştırma Bakanlığı nezdindeki sıkı takip ve yaptığımız lobicilik çalışmaları kapsamında, Nakliye ve Lojistik sektörlerimizi ilgilendirmekte olan ve İlçe Odalarına verilmeyen ‘K Türü Yetki Belgesi’ yetkisi Odamıza verilmiş olup; bu hizmet hafta itibari ile siz değerli üyelerimize Odamızda verilmeye başlanmıştır.” diyerek, sektör temsilcilerimize ve bölgemize hayırlı olmasını diledi.