KÖRFEZ TİCARET ODASI AĞUSTOS  AYI  MECLİS TOPLANTISINI YAPTI
KÖRFEZ TİCARET ODASI AĞUSTOS  AYI  MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

KÖRFEZ TİCARET ODASI AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

Facebook

Körfez Ticaret Odası Temmuz ayı meclis toplantısı,  Meclis Başkanı Güngör Ayhan başkanlığında; KTO Meclis Üyeleri, Genç ve Kadın Girişimci üyeleri, Komite Üyeleri ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımları ile Cemaleddin Fidancı Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda, üye tanıtımları kısmında Merhaba Sporcu firmasından Lale Saydemir sunumunu gerçekleştirdi. Ayrıca Körfez Ticaret Odası Akademik Danışmanı Dr. Mehlika Kocabaş Akay,  KTO’da gerçekleşen  "Proje Danışmanlığı Eğitici Eğitimi" hakkında bilgi verdi. 

ÖZTÜRK’TEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılını kutlayan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk; “ 30 Ağustos; Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde milletçe kenetlenerek bağımsızlığımızın tescillendiği tarihimizdeki en önemli dönüm noktalarından birisidir. Bu zaferin kazanılmasında emeği olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.”dedi. Öztürk konuşmasında, Mustafa Kemal Atatürk’e son dönemlerdeki hoş olmayan söylemlere de tepki gösterdi. 

KÖRFEZ TİCARET ODASI’NDAN MACARİSTAN-AVUSTURYA ZİYARETİ

Körfez Ticaret Odası ağustos ayı içerisinde lojistik, enerji, kimya, inşaat, reklamcılık, avukatlık hizmetleri, çelik sanayi ve otomotiv sektörlerinden oluşan iş geliştirme heyeti  ile  Macaristan ve Avusturya’ ya ticaret ve iş geliştirme ziyareti gerçekleştirdi. KTO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk iş ve ticaret geliştirme ziyareti hakkında; “Yaptığımız bu ticaret ve iş geliştirme ziyaretinin başta ticari ilişkilerimiz olmak üzere Macaristan ve Avusturya Heyetleri ile bağlarımızı geliştireceğini düşünmekte olup; bundan sonraki süreçlerde bölgemizin iş insanları için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Macaristan – Avusturya ticaret ve iş geliştirme ziyareti ile ilgili detayları ise KTO Genel Sekreteri Berat Nas iletti. 

KTO, TÜRKİYE EKONOMİ ŞUURASI’NA KATILIM SAĞLADI

Körfez Ticaret Odası, 16 Ağustos 2023 tarihinde TOBB Genel merkezinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Sayın Ömer Bolat, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mehmet Fatih Kacır, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Alparslan Bayraktar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat Işıkhan, Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Sayın İbrahim Şenel ile gerçekleşen Türkiye Ekonomi Şurasına katılım sağladı.

Programa katılan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, üyelerimizden gelmiş olan ve Cumhurbaşkan Yardımcısı ile ilgili Bakanlara ilettiği üye talepleri, sorun ve çözüm önerileri hakkında meclis toplantısında detaylı bir şekilde anlattı.