Türkiye-Botsvana Karma Ekonomik Komisyon (Kek) 2. Dönem Toplantısı Hakkında

17.02.2021

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda, Türkiye-Botsvana Karma Ekonomik Komisyon (KEK) II. Dönem Toplantısı’nın 25 Mart 2021 tarihlerinde video-konferans yöntemiyle gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bahse konu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere, Botsvana ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde kaydedilen gelişmeler, yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne iletilmek üzere, en geç 18 Şubat 2021 Perşembe günü mesai saati sonuna kadar Odamıza gönderilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.