SEKTÖREL PERFORMANS ÖDÜL ORGANİZASYONU HAKKINDA

Sayın Üyemiz,

Kocaeli Sanayi Odası’ndan Odamıza gönderilen yazıda, Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren başarılı sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi amacıyla bu yıl 14’üncüsü düzenlenen “Sektörel Performans Değerlendirme” ödül organizasyonu için başvuruların alınmaya başladığı bildirilmektedir.

Kocaeli Sanayi Odası önderliğinde düzenlenen organizasyonun Çözüm Ortakları; Price VVaterhouse Coopers Türkiye, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV), Doğu Marmara ABİGEM A.Ş., Majör Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Hizmetleri, Medya Ortağı; Dünya Gazetesi, Bölgesel Ortaklar ise Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, İstanbul Kalkınma Ajansı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Trakya Kalkınma Ajansı’dır.

Son başvuru tarihi 5 Kasım 2021 olan söz konusu organizasyona ait detaylar ekte yer almaktadır.