Katar’da İş Yapmak Webinarı

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nden alınan yazıda; Türkiye Cumhuriyeti Doha Büyükelçiliği himayesinde, Katar Yatırım Promosyon Ajansı (IPA Qatar) ve EY Katar Ofisi (Ernts & Young) işbirliğiyle, "Katar'da İş Yapmak: Yatırım İmkanları ve Yasal Yükümlülükler" konulu bir webinar organize edileceği belirtilmiş, webinarın 7 Mart 2022 tarihinde saat 14:00'da gerçekleştirileceği ve kayıt /detaylı bilgi için www.dohaevent.com adresi üzerinden başvuru yapılmasının gerektiği bildirilmiş olup, Katar'da mevcut işlerini büyütmek veya yeni bir iş kurmak isteyen ve Türk firmalar ile Katar'da mevcut işlerini sağlıklı bir şekilde yürütme amacıyla bilgiye ihtiyaç duyan kişilerin, bilgi ve bağlantı edinmesi amacıyla söz konusu etkinliğe katılmalarının tavsiye edildiği vurgulanarak, söz konusu Webinara katılımınız talep edilmektedir.

Ekte programı yer almakta olan faaliyete kayıt yapılabilmesi için aşağıda belirtilen adrese başvurulabileceği belirtilmiştir:

Saygılarımızla,

Körfez Ticaret Odası