Hiper Otomasyon ve Robotik Süreç Otomasyonuna Giriş Eğitimi Hakkında

26.04.2021

26-30 Nisan 2021 tarihleri ve 17:00-19:00 saatleri arasında internet üzerinden ‘Hiper Otomasyon ve Robotik Süreç Otomasyonuna Giriş Eğitimi’ gerçekleştirilecektir.

Üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB ETÜ ve Global AI Hub işbirliğinde ve Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi kapsamında gerçekleştirilen Robotik Süreç Otomasyonuna (RPA) Giriş Eğitimi’nde, gerçek dünya problemlerinden başlayarak RPA’nın temelleri ve bunun RPA olmayan bir ortamda nasıl çözüldüğü, çözümü otomatikleştirmek için UiPath yazılımını kullanarak bir yazılım robotu oluşturma konuları anlatılacaktır.

Katılımın ücretsiz olduğu söz konusu eğitime kayıt yaptırmak isteyen üyelerimizin https://globalaihub.com/event/hiper-otomasyon-ve-robotik-surec-otomasyonuna-giris-26-30-nisan/ web adresinde detaylı bilgileri yer alan linkten kayıtlarını yapmaları gerekmektedir. Konuyu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,