KTO ÜYELERİ DORUKTAKİLER ÖDÜL TÖRENİNDE

Kocaeli Gazetesi tarafından kentin başarılı bireylerini ve sosyal sorumluluk projelerini ön plana çıkararak 1991 yılından bu yana düzenlenen ve her yıl geleneksel olarak tekrarlanan “DORUKTAKİLER” değerlendirmelerinin 2023 yılı ödül töreni gerçekleşti. KOTO Meclis Salonu’nda düzenlenen programda, belirlenen kategorilerde yer alan ve kentin önemli isimlerinin yer aldığı jüri tarafından başarılı bulunan isimler ödüllerini aldı. Kocaeli Gazetesi imtiyaz sahibi Müzeyyen Ünal, Başyazarı M. Tanzer Ünal, Genel Müdürü Erkan Ünal ve Yönetim Kurulu Üyesi Esra Cemşit’in ev sahipliğini üstlendiği programa kent genelinden çok sayıda davetli katıldı.

Körfez Ticaret Odası üyesi Ece Aslı Kocabaş Yılın İş İnsanı seçilirken,  ülke genelinde okullara kazandırdığı ve şehitlerimizin adının yaşatıldığı kütüphaneler kazandıran Körfez Ticaret Odası üyesi gazeteci-yazar Mustafa Eranıl, Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü aldı. Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk Oda üyelerine plaketini takdim ederken başarılar diledi.