ELEKTRİK İLE İLGİLİ FEN ADAMLARININ YETKİ,GÖREV VE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen 29.12.2021 tarihli ve E-34221550-045.99-11690 sayılı yazıda, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın bir yazısına atıfta bulunularak, Elektrik ile İlgili Fen Adamlarının Yetki, Görev ve Sorumlulukları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağının hazırlandığı bildirilmiş ve söz konusu taslağa ilişkin görüşlerimiz talep edilmiştir.

Bu kapsamda, bir örneği ekte yer alan yönetmelik taslağına ilişkin görüşlerinizin en geç 5 Ocak 2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar yine ekte yer alan Görüş Bildirme Formuna işlenerek iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.